már
17

New School

| Szerző: Babek | 6:42 pm

A retró játékok mellett (Torpedó kockás füzetben rulez, Maczkó ajánlásával) beizzítottuk a modern technológiát is, most is éppen azért tudok írni, mert a lányok haveroznak. Picur osztálytársával skype-olnak, ebben a pillanatban már nem a gépen, áttelepítettem őket a tabletre, azt lengetik, Pöttöm folyamatosan odahurcibál mindenfélét megmutatni és egyáltalán mindig beledumál a nagyok dolgába. Ők szuperul tűrik, mondjuk osztálytársnak két fiú kistestvére van, szóval extrán hátrányos helyzetű. Már hallom, hogy megdumálták a holnapi tanulós találkát, kis szerencsével én is fogok tudni akkor dolgozni. Bár ha tényleg a leckével foglalkoznak, akkor Pöttömnek kevés esélye lesz - vagy előre megtanulja a negyedikes környezetanyagot. Őt ismerve, ez az utóbbi a valószínűbb..

Na, megyek és leszek NagyonGázAnyuka, aki szól a gyerekének, hogy tegye le a gépet, mert vacsora van. Egyenlőre ez még csak egy szemforgatást ér, de működik....

img_2159_1.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://babek.blog.hu/api/trackback/id/tr4315531128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása