máj
20

NEM

| Szerző: Babek | 1:51 pm

Nem és nem. Nem akarok visszamenni az iskolába. Mármint Budapestre. Mármint családostul (egyedül az más, az buli, nem pedig mókuskerék). A Való Világba. Esetleg egy vizsgáztatásra bemegyek, ha muszáj, de reggel 8-ra iskolába? Ne már!

Most, amikor elültettük a paradicsompalántákat? Pirosodik az eper? El bírunk tekerni a szomszéd falun túl is? Kibújt a bab-palánta? Lassan önellátóak leszünk¹, komolyan, itt nevelem a kis mezőgazdászokat, erre hagyjuk itt az egészet? A ráérős reggeliket? A házitanítónkat? Amikor már lassan megismernek a helyi közösségben²? Amikor végre kinyitott az az EGY hely, ahonnan lehet normális ételt is rendelni? Amikor találtam még néhány üveg jófajta fehérbort? 

Én értem, hogy nemzetgazdaság és a szülők mennek dolgozni, sőt támogatom is, de azért azt is lássuk be, hogy két hét alatt már semmit, de semmit nem tanulnak a gyerekek, szóval lehetne ez az egész opcionális. Én augusztus végén is nehezen megyek haza, nemhogy NYÁRON?

 

¹A paracsomos baba vitaminban gazdag, tápláló étel.

²Értsd a háztartási-gazda-szerelvény-műszakiárú boltban, ahol újságot is árulnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://babek.blog.hu/api/trackback/id/tr4315709432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása