már
8

Divatfotók

Címkék: divat Picur | Szerző: Babek | 2:46 pm

Új sorozatot kezdünk "Tavaszi divattrendek kicsiknek és még kisebbeknek" címmel. Íme az első kép:

 P1090244.jpg

Egyébként meg rendesen felhúztam magam ezen a ruhán.... Kb. három hete szinte folyamatosan gyerekruhát veszek, mert hirtelen mindent, de mindent (pizsamát, alsóneműt, pólókat, nadrágokat, mindent!) kinőtt a gyerek. Egy vagyonba kerül minden, szerintem áremelés is volt. Szerencsére megjöttek meg a tengerentúlról rendelt ruhák is - amik OLCSÓBBAK és JOBB MINŐSÉGŰEK! Ezt egyszerűen nem hiszem el! A képen látható ruha volt a legdrágább darab, talán 12 dollár... Ok, sok volt az akciós, de akció meg állandóan van, éppen most a tavaszik ruhák vannak 50%-kal leértékelve, basszus, amit a múltkor otthagytam az egyik ruhaboltban, abból az egész tavaszi-nyári ruhatár meglenne... Persze örülhetnék, mert szállítanak ide is, csak ha minden járulékos költséget kifizetek (szállítás, vám, forgalmi adó, kezelési költség, kutyafüle, kismacska), addigra duplázódik a számla... grrr!!

A bejegyzés trackback címe:

https://babek.blog.hu/api/trackback/id/tr545123292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr Big fan 2013.03.08. 23:58:43

még szerencse, hogy van egy titkos, megbízható logisztikai megoldásod :)

Babek 2013.03.09. 14:23:58

@Mr Big fan: igen, ez óriási szerencse! Már csak a szállítást kell megoldanom, azt hiszem, a legegyszerűbb, ha kimegyek a cuccokért, nem?
Egyébként most alvás helyett azt magyarázza a lány, hogy majd megy a bölcsibe és megmutatja, hogy milyen csinos az új ruhájában... beszarás.

ally 2013.03.19. 21:58:59

Gyönyörű, boldog gyermek!
süti beállítások módosítása