ápr
8

Cunami

| Szerző: Babek | 11:08 pm

Ma elkövettem azt a hibát, hogy nemet mondtam Pöttömnek. Az én olvasatomban megtiltottam neki, hogy még egy ezeregyszázhuszonhat darabos játékot szétszórjon, az ő olvasatában ellehetetlenítettem az életét és korlátoztam szabadságjogait. Mivel a szinpadias földön fetrengés (értsd: körültekintő vizsgálódás után nagyon óvatos lefekvés, újabb körültekintés, majd világfájdalmas arccal keserves nyervákolás) nem hozta meg a kellő eredményt, Pöttöm úgy döntött, hogy nyomatékot ad a mondanivalójának és elkezdte szétszedni a lakást. Ahogy mondom, miszlikbe akart aprítani mindent. Dühös, de egyben igen elszánt arckifejezéssel járkált körbe és közben mindent, amit talált a földhöz vágott, lerántott, kukába dobott illetve néhány dolgot ötletszerűen széttépett. Közben meg mondta a magáét, hanghordozásából ítélve nem éppen pozitív megítélés alá estem.

Először csak ámuldoztam, de aztán hamar rájöttem, hogy itt gyors reagálásra van szükség és beraktam az ágyába. Dühöngjön ott. Még az ajtót is rázártam És mi történt? Na, mi? Semmi. Megtalálta a pónikat és szépen sorbarendezte őket az ágyán, édes gügyögéssel kísérve a folyamatot.

Whatever.

A bejegyzés trackback címe:

https://babek.blog.hu/api/trackback/id/tr855991280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr Big fan 2014.04.10. 18:32:28

Mondom én, hogy a gyereknevelés és a kutyatartás között nincs nagy különbség. A héten én is drasztikus lépéshely folyamodtam amikor a zárt szekrényben lévő dobozból valahogy kikerült a szép testszínű magassarkú lakk cipőm - és nem maradt egyben. A kutya a sötét vendég fürdőben végezte. Mit csinált? Békésen aludt. De azért szerintem rájött, hogy ez bünti, mert tegnap amikor a szelektív műanyagokat szedte szét magától bement a fürdőbe amikor oda mutattam.

(Minden kedves szülőtől elnézést kérek, akit zavar a gyerek - kutya összehasonlítás. Tudom nem összehasonlítható, de nagyon durván még is az. Csak a kutyát otthon lehet hagyni egyedül.)

Babek 2014.04.14. 03:56:49

@Mr Big fan: Abszolút, a gyerek és a kutya tök hasonló elvek mentén működik, nekem a kutyaiskola nagyon hasznos volt a gyereknevelési elveim kialakításához!
Ráadásul Pöttöm tényleg van egy sharpei nézése, szóval minden stimmel :-)
süti beállítások módosítása