ápr
11

Tanácsadó

| Szerző: Babek | 10:01 pm

Szerencsére a fontos munkahelyi tárgyalások alatt komoly segítségre számíthatok: ma Pöttömöt bevittem a Parlamentben egy (félig)szakmai megbeszélésre. Kb. tíz perc alatt rájött a lényegre: a megbeszéléseken a résztvevők beszélnek. Így ő is megosztotta a véleményét, végigdumált 20 percet. Hangosan. Nagyon hangosan. Ezzel nagy sikert aratott, főleg az irodán kívül ülő munkatársak között, akik csak az ő hangját hallották :-) Mondjuk bent is is sikere volt, hiába gyerekbarát munkahely ez.

 Éva baba_0411_kicsi.jpg

Egyébként meg az egész Parlamentben nagy sikert aratott a gyerek, mindenki megállt és rámosolygott, szólt pár kedves szót, a marcona őrök pedig cuppanós puszikat küldtek a csajnak. Azt hiszem sikerült pár vidám percet csempésznünk a magyar politikai életbe...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://babek.blog.hu/api/trackback/id/tr375217622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása