feb
2

Ébredéskor

| Szerző: Babek | 11:39 pm

Mostanában ha délután korán ébred, nem engedi, hogy kivegyem az ágyból. Bent játszik és mesél a Babócájának, én meg kint hallgatózom: "Babóca, Te, édes! Boribon, elmegy. Elbújt. Te, huncut! Semmi baj.. Jó? Jó! Gyere Baba!" és így tovább. Gondoltam egyet és elalváskor beraktam neki pár könyvet, aminek meg is lett az eredménye: felkel és olvas a Babócának. Ma megpróbáltam felvenni, persze észrevett és így nem igazán autentikus a felvétel, mert sokat beledumáltam, de azért nézzétek:

A bejegyzés trackback címe:

https://babek.blog.hu/api/trackback/id/tr794055023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr Big fan 2012.02.03. 04:27:46

én most kicsit meglepődtem, hogy ez a gyerkek már így kommunikál! Jaj de nő!
És nagyon édes az a kunkori fürt, ami majd a szemébe lóg!

Babek 2012.02.05. 01:35:21

@Mr Big fan: én is mindig meglepődöm ezen :-) A frizurájáról meg annyit, hogy teljesen reménytelen a kunkori fürtöket rendben tartani, megfésülöm és a nap végére (aka egy óra múlva) ugyanígy néz ki...

"saját levében" · http://sajatleveben.blogspot.com 2012.02.08. 15:51:05

Születése előtt megjósoltam, hogy gyűrűs, kunkori, vörös haja lesz. Egyet tévedtem, de nem baj, így is nagyon édes! Reggel lustizás az ágyban aztán egy kis olvasás - ez ám az életstílus!
süti beállítások módosítása